Get started with Phantom VPN

Safety and anonymity with global access

8 ways to make the most out of your VPN

  1. Listen to music without restrictions

    Listen to music without restrictions

    Challenge:

    You want to listen to your favorite band's latest album, but the song is blocked on YouTube in your country of access.

    Solution:

    Turn on Phantom VPN, select a virtual location of your choice, and shazam! You can now sing and tap along to your heart's content.

  2. Access censored social networks

    Access censored social networks

    Challenge:

    Your cousin just posted a picture of her baby, but as you’re on holiday in a place where Facebook is blocked, you can’t discover what the latest addition to your family even looks like!

    Solution:

    Phantom VPN lets you circumvent Internet censorship by routing your traffic through a secure and anonymous tunnel via an Avira server located in a different country. Through this proxy, you can now gaze at the face of the newborn baby.

  3. Watch films and TV shows from anywhere

    Watch films and TV shows from anywhere

    Challenge:

    You have a subscription to a popular streaming website, such as Hulu Plus, HBO Go, or Amazon Instant Video, but the service isn’t available when travelling abroad.

    Solution:

    Select your desired virtual location then remotely connect to your streaming service using Phantom VPN. You will then be able to watch your favorite shows as if you were back home.

  4. Prevent advertisers from targeting you

    Prevent advertisers from targeting you

    Challenge:

    You find it creepy that having googled for a new car, you now find yourself inundated with car-related ads.

    Solution:

    A number of advertisers track your IP address, and use that to send you ads. That won’t happen to you with Phantom VPN, which assigns you different IP addresses with every connection, and none of them can be traced back to you.

  5. Defeat ISP throttling

    Defeat ISP throttling

    Challenge:

    Your Internet Service Provider (ISP) doesn’t like Torrents, never mind that they are used legally. So seeing that you use them, your ISP slows your Internet speed way down.

    Solution:

    By encrypting your web traffic, your Internet Service Provider can’t see which services you use, and so won’t throttle your speed.

  6. Select a coffee and secure WiFi to go

    Select a coffee and secure WiFi to go

    Challenge:

    You love working from your favorite coffee shop, or frequently travel and connect to public hotspots. But you know that whether at the cafe, airport or hotel, none of these networks are secure, so even an amateur can access your private data.

    Solution:

    Phantom VPN encrypts your web traffic, routing all your online activities via a secure tunnel, where hackers or eavesdroppers cannot access them.

  7. Easily check for better deals

    Easily check for better deals

    Challenge:

    We’ve all been there, that moment we’re about to enter our credit card details to buy a plane ticket, and stop to wonder: is this really the best deal I can get?

    Solution:

    Many companies price discriminate based on a user’s country. So now, you can just check for better deals by selecting a different virtual location. Getting that plane ticket, knowing you got the best deal will start feeling so good!

  8. Why stop at one, when you can have them all?

    Why stop at one, when you can have them all?

    Challenge:

    Your main device is secure with Phantom VPN… But what about the rest?

    Solution:

    No problem! Your VPN lets you protect all your devices – and we really do mean all of them, including Androids, iPhones, Macs, and PCs.

Phantom VPN is for absolutely everyone

Movie lovers

Watch your favorite shows, even when you’re on the road.

Globetrotters

Safely connect to public hotspots, wherever you are.

The security aware

Keep your private communications encrypted and safe from eavesdroppers.

The privacy minded

Escape those companies that track your online IP address.

Website owners

See how your own website looks overseas and how it rates on search engines abroad.

Gamers

Bypass restricted gaming servers to challenge your friends worldwide.

Go on. Help a friend.
Recommend Phantom VPN.