Phantom VPN'i kullanmaya başlayın

Global erişim ile güvenlik ve anonimlik

VPN'inizden en iyi şekilde yararlanmanın 8 yolu

  1. Kısıtlamalara maruz kalmadan müzik dinleyin

    Kısıtlamalara maruz kalmadan müzik dinleyin

    Zorluk:

    En sevdiğiniz grubun son albümünü dinlemek istiyorsunuz ancak şarkı, erişmeye çalıştığınız ülkede YouTube'da engellenmiş durumda.

    Çözüm:

    Phantom VPN'i açın, istediğiniz sanal konumu seçin ve shazam'layın! Artık dilediğiniz içeriğe dokunarak ulaşabilirsiniz.

  2. Erişimi yasaklanan sosyal ağlar

    Erişimi yasaklanan sosyal ağlar

    Zorluk:

    Kuzeniniz bebeğinin bir fotoğrafını paylaştı ancak o esnada Facebook'un engellendiği bir ülkede tatilde olduğunuz için ailenizin en yeni üyesini göremiyorsunuz!

    Çözüm:

    Phantom VPN, farklı bir ülkedeki Avira sunucusu aracılığıyla trafiğinizi güvenli ve anonim bir tünelden yönlendirerek Internet sansürünü aşmanızı sağlar. Bu proxy sayesinde artık ailenizin yeni üyesiyle tanışabilirsiniz.

  3. Filmleri ve TV programlarını dilediğiniz yerden izleyin.

    Filmleri ve TV programlarını dilediğiniz yerden izleyin.

    Zorluk:

    Hulu Plus, HBO Go veya Amazon Instant Video gibi popüler yayın sitelerinden birine abonesiniz ancak yurt dışı seyahatinizde bu hizmeti kullanamıyorsunuz.

    Çözüm:

    Phantom VPN ile dilediğiniz sanal konumu seçerek yayın hizmetinize uzaktan bağlanın. Daha sonra sevdiğiniz programları tıpkı evinizdeymiş gibi izleyin.

  4. Reklamcıların hedefi olmayın.

    Reklamcıların hedefi olmayın.

    Zorluk:

    Google'dan yeni bir araba modeli araması yaptıktan sonra her yerde arabayla ilgili reklamlar görmek size de garip geliyor mu?

    Çözüm:

    Pek çok reklamcı IP adresinizi izleyerek size reklamlar gönderir. Size her bağlantıda hiçbiri izlenmeyen farklı IP adresleri atayan Phantom VPN ile artık böyle bir durumla karşılaşmayacaksınız.

  5. ISP kısıtlamalarını ortadan kaldırın.

    ISP kısıtlamalarını ortadan kaldırın.

    Zorluk:

    Internet Hizmet Sağlayıcınız (ISP), yasal olarak kullanılsalar bile Torrent'lerden hoşlanmaz. Bu nedenle, böyle bir kullanımı fark ettiğinde Internet hızınızı düşürür.

    Çözüm:

    Web trafiğinizi şifreleyerek Internet Hizmet Sağlayıcınızın hangi hizmetleri kullandığınızı görmesini ve böylece hızınızı düşürmesini engellersiniz.

  6. Bir kafede güvenli WiFi erişiminin tadını çıkarın.

    Bir kafede güvenli WiFi erişiminin tadını çıkarın.

    Zorluk:

    Favori kafelerinizden birinden çalışmayı seviyor ya da çok sık seyahat ederek herkese açık etkin noktalardan bağlantı kuruyorsunuz. Ancak kafe, havalimanı veya otel gibi yerlerde bağlandığınız ağların güvenli olmadığını ve bir amatörün bile kişisel verilerinize kolaylıkla erişebileceğini biliyorsunuz.

    Çözüm:

    Phantom VPN шифрует ваш веб-трафик, направляя все ваши действия в Интернете через безопасный туннель, где взломщики или перехватчики информации не смогут получить к ним доступ.

  7. Daha iyi indirimleri kolayca kontrol edin

    Daha iyi indirimleri kolayca kontrol edin

    Zorluk:

    Bir uçak bileti satın alırken kredi kartı ayrıntılarını gireceğimiz anda durup "Daha ucuzunu bulabilir miyim?" diye düşünmeyenimiz yoktur.

    Çözüm:

    Pek çok şirketin fiyat ayrımı, kullanıcının bulunduğu ülkeye dayalıdır. Artık farklı bir sanal konum seçerek daha iyi indirimler olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. O uçak biletini, mümkün olan en uygun fiyata satın aldığınızı bilmek size kendinizi çok daha iyi hissettirecek!

  8. Hepsinde mümkünken neden biriyle yetineyim?

    Hepsinde mümkünken neden biriyle yetineyim?

    Zorluk:

    Ana aygıtınız Phantom VPN ile koruma altında. Peki ya diğerleri?

    Çözüm:

    Sorun yok! VPN'iniz size Android, iPhone, Mac ve kişisel bilgisayarlar dahil tüm aygıtlarınızı koruma imkanı sunar.

Phantom VPN kesinlikle herkes içindir

Film severler

En sevdiğiniz programları yoldayken bile izleyebilirsiniz.

Gezginler

Herkese açık etkin noktalara dilediğiniz yerden güvenle bağlanın.

Güvenlik bilinci

Özel iletişimlerinizi şifreleyerek meraklı kimselerden koruyun.

Gizlilik odaklı

Çevrimiçi IP adresinizi izleyen şirketlerden kaçın.

Web sitesi sahipleri

Web sitenizin yurt dışında nasıl göründüğünü ve arama motorlarındaki sıralamasını öğrenin.

Oyun severler

Dünyanın her yerindeki arkadaşlarınızla karşılıklı oynamak için kısıtlanan oyun sunucuları engelini kaldırın.

Devam edin. Arkadaşınıza yardım edin.
Phantom VPN'i tavsiye edin.