Need help? Ask the community or hire an expert.
Go to Avira Answers
Nume:PCK/UPACK
Tip:Packer
ITW:Da
Numar infectii raportate:Scazut
Potential de raspandire:Scazut
Potential de distrugere:Scazut
Fisier static:Nu

 General PCK/ - Packer

Detectia de packere este o runtina de detectie euristica conceputa sa detecteze packerele cele mai folosite de catre virusi. Desi unele packere sunt disponibile comercial, majoritatea executabilelor compresate cu ele sunt malware sau au un comportament care prezinta un risc de securitate.

In plus, de cele mai multe ori aceste packere cripteaza si manipuleaza codul executabil original pentur a-i ascunde adevarata sa functionalitate.

Si softwareul legitim poate folosi unul din aceste packere comerciale. O detectie de packer nu inseamna neaparat ca fisierul detectat este malitios. De aceea, activarea detectarii de packere este de obicei recomandata doar utilizatorilor corporate sau utilizatorilor care stiu ce sunt packerele runtime si cum sa interpreteze o detectie de packere.

Un fisier detectat PCK/ cel mai probabil nu este malitios daca una sau mai multe din urmatoarele afirmatii este adevarata:
- Programul este familiar utilizatorului si acesta il foloseste de multa vreme
- Programul a fos instalat insusi de utilizator
- Programul provine dintr-o sursa de incredere

Daca nu sunteti siguri daca un fisier detectat PCK/ este de incredere va recomandam sa il trimiteti la http://www.avira.com/en/support/submit_suspicious_files.html pentru analiza.

 Detaliile fisierului Compresia fisierului:
Pentru a ingreuna detectia si a reduce marimea fisierului, este folosit un program de compresie runtime.

Description inserted by Andrei Ivanes on Friday, March 19, 2010
Description updated by Andrei Ivanes on Friday, March 19, 2010

Back . . . .